preekbeurten

Preekrooster 2020

Voor 2020 is een opsomming gemaakt van alle diensten met daarbij de voorgangers die hebben toegezegd te zullen voorgaan. Wijzigingen worden zo snel mogelijk verwerkt.

Nu de maatregelen met betrekking tot de corona crisis van toepassing zijn, zullen de diensten samen met de broeders en zusters van de Vrijgemaakt Gereformeerde Kerk in het Duinzigt college worden gehouden. Hierbij is het aantal gemeenteleden dat aanwezig kan zijn, beperkt tot ca. 60.

Je kunt je, als de letter van je achternaam aan de beurt is, met opgave van aantal personen en eventuele namen van kinderen aanmelden door te mailen naar alicesie@xs4all.nl . Ook gasten zijn van harte welkom. Zij dienen zich ook aan te melden via genoemd mailadres. Iedereen ontvangt een bevestiging. Elke week kun je je tot donderdag 18.00 uur aanmelden als jouw achternaam aan de beurt is. Daarna mag je je – mits er nog plaats is – vrij inschrijven. Op vrijdag 18.00 uur sluit de inschrijving.

 Zondag 13 september: O t/m Z.
 Zondag 20 september: A t/m N.
 Zondag 27 september: O t/m Z.

Op de home-pagina van deze site kunt u video opnames zien. Bij kerkdienst gemist zijn alle geluidsopnamen te beluisteren.

 

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]