tieners

jeugd

Jeugdactiviteiten
Onze kerk is rijk aan kinderen en jonge mensen. Daar zijn we heel blij mee. De kinderen van de basisschool hebben tijdens de kerkdienst hun eigen club. Lees hier meer over.  Voor de jongeren van de middelbare school organiseren we clubs, kampen en missionaire activiteiten. De oudere jeugd weet elkaar daarbuiten ook te vinden. En wie wil kan zijn of haar talenten inzetten tijdens de kerkdiensten.  

Eskol
Eskol is de ontmoetingsplek voor de prille jeugd uit groep 8 en de eerste twee klassen van de middelbare school. Na de zomervakantie starten ze het nieuwe seizoen met een leuk kamp. Op vrijdag- of zaterdagavond organiseren we gezellige activiteiten, zodat ze elkaar goed leren kennen. Tijdens het schoolseizoen komen zij één keer per twee weken bij elkaar tijdens de kerkdienst. Aan de hand van het Rock Solid programma van Youth for Christ verdiepen zij zich op hun eigen niveau in de Bijbel. Het is ons verlangen dat zij gaan ontdekken dat de Here Jezus betrokken wil zijn bij hun leven. En dat zij vorm kunnen gaan geven aan het geloof in hun dagelijks leven.

TIC – Teenagers in Christ
Zo’n 20 enthousiaste teenagers tussen 14 en 16 jaar vinden elkaar ook buiten de kerkdiensten. Twee keer per maand zoeken ze elkaar op in de Rehobothkerk in Oegstgeest. Samen met de leiding denken ze na over geloof, wat dat betekent voor je dagelijkse leven en Bijbel-gerichte onderwerpen.
Deze gezellige dinsdagavonden beginnen ze één keer per maand met een maaltijd. Al dan niet gekookt door hen zelf of een enthousiaste ouder.

Diaconale reizen door de teenagers
De jongeren van TIC maken zo mogelijk elk jaar een diaconale reis. In de tussentijd ondernemen ze van alles om daarvoor te sparen; van een Nieuwjaarsduik en sponsordiner, tot de verkoop van eigen gebakken koeken na afloop van de kerkdienst. Een aantal jaren reisde de groep naar het buitenland in samenwerking met Operatie Mobilisatie. Dit jaar gaan ze elders in het land in een asielzoekers centrum helpen via de stichting Gave.

ZaC – Zondagavond Club
Ook na de tienertijd is het fijn om in de groep te blijven. 17-Plussers zoeken elkaar een keer per maand op in de huiskamer, gewoon bij iemand thuis of in een zaaltje van de Rehobothkerk. Ze bepalen zelf de thema’s waarover ze met elkaar in gesprek willen. Daarnaast zijn ze graag actief zijn met diaconale projecten en willen ook wel weer eens op kamp.

predikanten:
pieterkleingeld@pm.me
alexanderbosma95@gmail.com
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]