Er zijn in Nederland 87 NGK gemeenten en 264 lokale GKv gemeenten, samen zijn dat 351 lokale kerken. De NGK tellen 88 predikanten die aan gemeente verbonden zijn; onder hen zijn ook CGK en GKv predikanten die in een samenwerkingsgemeente dienen. Binnen de GKv zijn 267 predikanten die verbonden zijn aan een gemeente.
De NGK tellen 32.912 leden, waarvan circa 21.000 belijdende leden en circa 12.000 doopleden. De GKv tellen zo’n 118.406 leden. Waarvan 77.438 belijdende leden en 40.968 doopleden.

We zien de Bijbel als Gods betrouwbare en gezaghebbende Woord. De dood en opstanding van Jezus Christus vormen het hart van de boodschap van de Bijbel. Het goede nieuws van Gods liefde staat in onze kerken centraal. Dat geloof bindt ons samen. We willen ons dagelijkse leven graag verbinden met God en zijn liefde delen met anderen.
Er zijn veel andere christelijke kerken, ook in Oegstgeest en omliggende gemeenten. We trekken geregeld met hen op en waar mogelijk werken we samen. 
In het kort is dit wat ons drijft:

  • God liefhebben, onze naaste en onszelf omwille van de schepping.
  • We willen groeien in die liefde en daarmee van betekenis zijn voor de stad waarin we wonen.

Wij geloven dat de liefdevolle boodschap van Jezus voor iedereen is. Elk mens is geliefd en van waarde, iedereen is welkom, iedereen mag betrokken zijn, ongeacht seksuele geaardheid, ras of achtergrond.

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]