Pieter Kleingeld

predikant

Sinds september 2014 ben ik predikant in de Nederlandse Gereformeerde kerk van Oegstgeest. Bijna elke zondag ga ik voor in kerkdiensten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor persoonlijke en geestelijke begeleiding, catechese, vorming en toerusting.
Ik ben getrouwd met Laura en vader van drie kinderen. Voordat we naar Oegstgeest kwamen, woonden we zes jaar in Maassluis. Ik heb veel gedaan op missionair gebied.
Het predikantschap vind ik dankbaar en mooi werk. Daar dragen de vele contacten met mensen, het bezig zijn met de Bijbel en spreken over levensvragen aan bij. Meer nog draait mijn werk om het geheim van God die mensen zoekt en bevrijdt.

Voor mij is het belangrijk dat de kerk een plaats is waar we mogen groeien en bloeien op de wijze zoals God ons, naar Zijn beeld, heeft gemaakt. We zijn Gods nieuwe schepping volgens de apostel Paulus en nu mogen we leren leven volgens wie we al zijn. Daarin staat liefde centraal. In deze liefde vinden we vergeving, redding, zekerheid, hoop, troost, en zin voor het leven. Ik vraag daarom bij iedere bijeenkomst de hulp van de Heilige Geest om mij te sturen en raad te geven in ontmoeting met u.
Verder is het voor mij van belang dat we als kerk van Christus deelnemen aan Gods unieke missie. Deze missie is de wereld te laten weten dat Gods liefde voor iedereen beschikbaar is en we deze liefde mogen ontvangen en verwerkelijken in ons leven door meer op Jezus te gaan lijken. Ik vind het daarom belangrijk dat we ons als kerk niet alleen in de gemeente Oegstgeest en Leiden laten zien, maar ook in projecten in ontwikkelingslanden en plekken die Gods Geest op ons pad brengt. 

Als ik even uit wil blazen zoek ik de golven van de zee op om met een kite de machtige krachten van Gods schepping te ervaren.

Als u vragen hebt, kunt u mij altijd telefonisch, via de mail of op facebook benaderen.
 :     06-42873860
 : pieterkleingeld@pm.me
 : facebook.com/pieter.kleingeld.3

Alice Siepelinga

pastoraal werker

Als pastor loop ik als een mede pelgrim graag mee op een deel van de levensweg van anderen. Ik ervaar dat als mijn roeping. In de naam van Jezus, de Zoon van God, wil ik graag samen zoeken naar Zijn licht, bevrijding en vrede in alles wat we tegenkomen. En ik wil de ander aanmoedigen het doel van de reis voor ogen te houden en het vol te houden, ook in de dalen van het leven.

Mijn eigen levensweg heeft ook hoogten en diepten gekend. Ze hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Door de gebrokenheid van het leven heen wil ik hoopvol en vol vertrouwen leven aan Gods hand. Hij geeft mij kracht, plezier en draagt mij door alles heen. Voordat ik als pastoraal werker begon, werkte ik met plezier als orthopedagoog en gz-psycholoog in de onderwijsbegeleiding. Ik ondersteun nu eenmaal graag mensen en kinderen in de knel. Ik ben getrouwd met Watze, heb 2 volwassen dochters en woon in Oegstgeest. Ik volgde drie jaar de studie HBO- theologie aan de Christelijke Hogeschool in Ede.
Dit lied verwoordt mijn drijfveren:

'Wij zijn onderweg als pelgrims,
vinden bij elkaar houvast.
Naast elkaar als broers en zusters,
dragen wij elkanders last’.

tel: 06-10899622.
mail: alicesie@xs4all.nl

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]