OKe

raad van kerken

In de Raad van Kerken werken alle kerken van Oegstgeest samen. We geloven tenslotte allemaal in dezelfde God, alleen onze ‘kleur’ is anders. Gelukkig mag dat in ons land.
Maandelijks verspreiden de kerken huis-aan-huis het kerkblad OKe met artikelen en informatie, ook van de afzonderlijke kerken. Jaarlijks bundelt de werkgroep Vorming diverse activiteiten in het Groene Boekje. Dit wordt jaarlijks ook huis aan huis verspreid en iedereen is welkom om aan de activiteiten deel te nemen.
In het activiteitenprogramma 2020 – 2021 staat het thema RUIM centraal.
In het jaar waarin we beperkt worden in onze ruimte en gevraagd worden elkaar op afstand te houden, wordt zichtbaar hoe belangrijk die ruimte voor ons is. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.
Als je geen uitzicht meer hebt en zoveel mogelijk thuis moet blijven, wordt de wereld klein. Teruggeworpen op onszelf en gedwongen ons sociale leven in te dammen.

Of je nu wel of niet thuis bent in een kerk, de kerken van Oegstgeest heten iedereen meer dan welkom. Geniet van alle lezingen, toneel, muziek, verhalen, discussie, inspiratie, films, maaltijden en mooie gesprekken.
De werkgroep vorming Raad van Kerken Oegstgeest bestaat uit: Reina Albracht, Harm Bosscher, Erik Flikkenschild, Anja Froeling, Eke de Gier en Margo Mulder.

Klik hier voor het groene boekje

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]