diensten op zondag

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, weet dat je elke zondagmorgen welkom bent in onze kerkdienst.
Bij binnenkomst wijzen onze gastvrouwen en gastheren je graag de weg. En met een kopje koffie in de hand leren we je na afloop van de dienst graag beter kennen.
Wil je liever even alles zelf even bekijken en op je gemak meemaken, dat kan ook.

Elke zondag om 10.00 uur in de aula van scholengemeenschap Duinzigt, Wijttenbachweg 23, Oegstgeest ben je altijd welkom.

avondmaal

Normaal gesprokenvieren we het Heilig Avondmaal op de eerste zondag van de maand. Als we het brood en wijn delen staan we stil bij de dood en opstanding van Jezus Christus, Gods Zoon. Jezus’ opofferende liefde opent voor ons de weg om vrij en onbevangen God tegemoet te treden en Zijn liefde dankbaar te ontvangen en weer uit te delen. Die liefde zondert niemand uit.

kinderclubs en crèche

Kinderen nemen in onze gemeente een belangrijke plaats in. Tijdens de diensten zijn er voor hen vijf verschillende clubs op leeftijdsniveau. Hier gaan ze naartoe, nadat zij eerst aandacht tijdens de dienst hebben gekregen. Onder leiding van gemotiveerde kinderwerkers, verwerken zij in hun club op een creatieve manier de Bijbelverhalen, passend bij hun belevingswereld. Voor de allerkleinsten is er een crèche.

doopdiensten en belijdenis

In onze kinderrijke gemeente houden we geregeld feestelijke doopdiensten voor pasgeboren baby’s. Zij horen bij het grote gezin van Gods kerk en delen in Zijn liefde. Ook dopen we soms volwassenen die niet eerder gedoopt zijn en verlangen naar een uiterlijk teken dat zij Gods kind zijn.

Zowel jongeren als ouderen kunnen belijdenis doen van hun geloof. Daarmee geven zij aan dat zij welbewust Christus als hun enige Heer en Heiland aannemen.

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]