landelijke vergadering

samenspreking met gereformeerde kerk vrijgemaakt

De Landelijke Vergadering is de plek waar Nederlands Gereformeerde Kerken bespreken wat alle plaatselijke kerken aangaat. De huidige Landelijke Vergadering (2019/2020) draagt een bijzonder karakter omdat er al heel veel samen met de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt gebeurt, terwijl de voorgenomen hereniging nog geen gelopen race is. Het wordt dus werken met een gemengd palet: bepaalde onderwerpen bespreken we in eigen kring, veel andere onderwerpen behandelen we gezamenlijk.

LEES MEER

LV – GS 2020

Rapporten, agenda’s, voorlichtingsmateriaal en verslagen: hier vindt u alles wat te maken heeft met de Landelijke Vergadering van de Nederlands Gereformeerde Kerken en de Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt). Deze twee kerkgemeenschappen, die sinds 2017 concreet op weg zijn naar hereniging, vergaderen in de eerste helft van 2020 op landelijk niveau. In een periode van een aantal maanden zullen afgevaardigden uit de plaatselijke kerken geregeld bij elkaar komen om zich te buigen over thema’s en zaken die het landelijke kerkverband raken en daar besluiten over te nemen. Als die zaken alleen het eigen kerkverband betreffen, vergaderen ze ieder apart, maar als ze betrekking hebben op de voorgenomen hereniging en op terreinen waarop al nauw wordt samengewerkt, gebeurt dat samen. Het materiaal op deze website wordt voortdurend aangevuld.

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]